Svakom projektu pristupa se individualno. Analiziraju se potrebe i namjena web stranice. Jedan od najvažnijih faktora je funkcionalnost. Stranica mora biti funkcionalna i jednostavna za pregledavanje kako bi korisnicima pružila dobro korisničko iskustvo. Naravno, ne smije se zanemariti ni sam dizajn stranice.

WordpPess je CMS platforma koju trenutno u svijetu koristi gotovo trećina web stranica. Postoji više tisuća različiti templatea, stoga je samo potrebno odabrati neki od njih koji ima potrebnu i željenu funkcionalnost i dizajn, te prilagoditi sadržaj svojim potrebama. Ono što je najvažnije, jednostavna je za korištenje i održavanje. Dodavanje ili izmjena sadržaja, dodavanje drugih funkcionalnosti nikada nije bilo lakše. WordPress je također dobra platforma i za webshopove. Responzivna i dobro optimizirana.

Za izradu web stranice, klijent osigurava materijale kao što su tekstovi, fotografije i logotip. U slučaju da klijent nema sve potrebne materijale, u mogućnosti smo ponuditi cjelokupno rješenje, od ideje do realizacije. Dizajn i izradu logotipa, pisanje sadržaja i upotreba stock fotografija, iako se uvijek preporuča da se na stranici nalaze fotografije autorskog sadržaja.